Stjärnspäckat i Marie Chantals nya butik

Annons

Marie Chantal och Sharon Stone

Minnie Driver och bebis

Minnie Driver och sonen Henry Story

Stjärnorna och vänner stod på kö för att komma in i prinsessan Marie Chantals nya butik. Själv hade prinsessan precis valt ut sin favorit av egen design – en sparkdräkt av senaste snitt – som blir en doppresent till lillprinsen i Danmark, prinsessan Maries och prins Joachims nyfödde son.

Nog var det stjärnspäckat alltid när grekiska prinsessan Marie Chantal öppnade portarna till sin nya barnbutik i glittriga Beverly Hills.
Bland de inbjudna gästerna sågs skådespelarna Minnie Driver och Sharon Stone. De beundrade Marie Chantals senaste klädkollektion till de små.
Fembarnsmamman började designa barnplagg 2001 och har framgångsrikt öppnat den ena butiken efter den andra. Förra året etablerade hon en barnklädesshop i London, strax efter det att hon fått sitt femte barn Aristide.

Ärvde miljarder

Annons

Med miljardarvet efter pappa Miller var startkapitalet inget hinder. Affärerna blomstrar och Marie Chantal drar sig inte för att avslöja hur hon går till väga för att få inspiration och idéer.
-Jag tittar mycket på de kläder jag och mina systrar hade på oss när vi var yngre, säger den kungliga amerikanskan.
Även 12-åriga dottern Marie-Olympia hjälper mamma med tips, såsom gulliga och flickiga polka-prickar. Det är en av Marie Chantals favoritmönster och idén fick hon av dottern.

Maries lillprins har fått en sparkdräkt!

Kändisar och kungligheter är älskar att shoppa dyrt och fint till sina gullungar. Marie Chantal erbjuder sina kunder babykläder i toppklass. Och naturligtvis ser designern fram emot att se sin väninna, nyblivna mamman prinsessan Marie av Danmark, komma förbi Beverly Hills-butiken en dag.
Redan nu har Marie Chantal skickat en gratulationspresent till den danske lillprinsen. Paketet innehåller en blå sparkdräkt av senaste snitt, signerat kronprinsessan av Grekland.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: All Over Press

Det såg ut att bli ett dyrt besök för Minnie Driver!

Det såg ut att bli ett dyrt besök för Minnie Driver!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar