Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnspäckat i Marie Chantals nya butik

06 maj, 2009, 13:05 
Stjärnor och vänner stod på kö för att komma in i prinsessan Marie Chantals nya butik. Själv hade prinsessan precis valt ut sin favorit av egen design som blir en doppresent till lillprinsen i Danmark, prinsessan Maries och prins Joachims nyfödde son.
Annons

 

Nog var det stjärnspäckat alltid när grekiska prinsessan Marie Chantal öppnade portarna till sin nya barnbutik i glittriga Beverly Hills.  Bland de inbjudna gästerna sågs skådespelarna Minnie Driver och Sharon Stone. De beundrade Marie Chantals senaste klädkollektion till de små. Fembarnsmamman började designa barnplagg 2001 och har framgångsrikt öppnat den ena butiken efter den andra. Förra året etablerade hon en barnklädesshop i London, strax efter det att hon fått sitt femte barn Aristide.

Marie Chantal ärvde miljarder

Med miljardarvet efter pappa Miller var startkapitalet inget hinder. Affärerna blomstrar och Marie Chantal drar sig inte för att avslöja hur hon går till väga för att få inspiration och idéer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag tittar mycket på de kläder jag och mina systrar hade på oss när vi var yngre, säger den kungliga amerikanskan.

Även 12-åriga dottern Marie-Olympia hjälper mamma med tips, såsom gulliga och flickiga polka-prickar. Det är en av Marie Chantals favoritmönster och idén fick hon av dottern.

Minnie Driver med sin son Henry Driver i Marie Chantals nya butik.
Minnie Driver med sin son Henry Driver i Marie Chantals nya butik.

Maries lillprins har fått en sparkdräkt

Kändisar och kungligheter är älskar att shoppa dyrt och fint till sina gullungar. Marie Chantal erbjuder sina kunder babykläder i toppklass. Och naturligtvis ser designern fram emot att se sin väninna, nyblivna mamman prinsessan Marie av Danmark, komma förbi Beverly Hills-butiken en dag.

Redan nu har Marie Chantal skickat en gratulationspresent till den danske lillprinsen. Paketet innehåller en blå sparkdräkt av senaste snitt, signerat kronprinsessan av Grekland.

Foto: All Over Press

Annons