Stödet i krisen: Fina hälsningen från Kate och barnen

Kate med barnen George och Charlotte
Britterna har det tufft just nu , men Kate sprider glädje med sin nya privata familjebild med prins George och prinsessan Charlotte.
Annons

Britterna har precis firat sin Mors Dag och Kate, 38 och prins William, 37, bjöd på ett gäng nya fina bilder. Som den här med en galopperande Kate, en härlig ledig dag tillsammans med prins George, 6, och prinsessan Charlotte, snart 5.

Annons

Kate med barnen George och Charlotte

”Till alla nya och gamla mammor och till alla familjer som tvingas fira den här dagen på skilda håll – vi tänker på er alla i denna tuffa tid. Glad Mors Dag” skriver de i sin hälsning som pulicerades på Instagram.

Annons

Hertiginnan Kates blinkning till Sverige!

Bilden är tagen på familjens weekendresidens Anmer Hall i Norfolk och inte blir det sämre av att Kate slår ett slag för oss svenskar med sin mossgröna tröja från Fjällräven. Rätta svensk-brittiska countrylooken helt enkelt.

Dessutom fick världen se ett prov på prins Georges konstnärliga talanger, ett faktiskt väldigt gulligt Mors Dags kort. Collaget föreställer en gul vas med tre röda rosor och det syns att det är gjort med mycket kärlek till mamma Kate.

Prins Georges Mors Dags-kort till Kate.

Annons

Prinsessan Diana var självklart också med på ett hörn genom den här fina bilden, sannolikt en av prins Williams favoritfoton från sin barndom.

Prinsessan Diana med William och Harry
Mamma Diana, för alltid i Williams och Harrys hjärta.

Men det som sticker ut allra mest är kanske den här bilden på nyfödda Kate med sin mamma Carole Middleton: Ser ni hur fascinerande lik sin mamma som Kate är i dag?

Carole Middleton med nyfödda Kate 1982.
Carole Middleton våren 1982 med nyfödda Kate.

Annons

Foto: Instagram.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Stödet i krisen: Fina hälsningen från Kate och barnen”

  1. ananas skriver: 25 mars, 2020

    Måste “mitt i krisen/kaoset/oron” upprepas hela tiden? Alla är medvetna om läget i världen.


  2. PernillaA skriver: 25 mars, 2020

    Ananas de kan inte bättre


  3. IngridR skriver: 27 mars, 2020

    Trevligt att se bilden på de nutida brittiska kungligheterna lekande med sina barn, chosefritt och spontant. Tänk er drottning Elisabeth med ett barn på ryggen!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar