Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stor glädje! Victoria och Daniel återförenade i Västerås

24 maj, 2023, 11:05 

Victoria och Daniel återförenas äntligen på officiellt uppdrag.

Annons

Victoria och Daniel är väldigt flitiga när det kommer till uppdrag och representation för det svenska kungahuset och allra bäst trivs de när de får åka iväg tillsammans!

SE FILMEN: Kungafamiljen anländer till Polarprisgalan – och de strålar!Brand logo
SE FILMEN: Kungafamiljen anländer till Polarprisgalan – och de strålar!

Under tisdagskvällen fick vi se dem på varsitt håll, Victoria gästade Polarprisgalan medan prins Daniel var en del av SM i Ung företagsamhet samt utdelning av SvD:s Affärsbragd på Älvsjömässan i Stockholm.

Victoria strålade på röda mattan i en neongul skapelse från H&M Exclusive Collection och ett par matchande örhängen från Sherouk Roma som hon haft i smyckeskrinet i minst 10 år, enligt kungliga modesajten UFO No More.

Annons
Kronprinsessparet Victoria och Daniel i Västerås i samband med firandet av Rudbeckianska gymnasiet 400 år i Västerås.

Under onsdagen var de återförenade igen. En idel leende Victoria besökte Västerås och det Rudbeckianska gymnasiets 400-årsjubileum och den här gången fanns Daniel vid hennes sida.

Kronprinsessparet anlände till Domkyrkan i bil inför firandet. Det är alltså 400 år sedan Johannes Rudbeckius grundade Sveriges första gymnasium, Rudbeckianska gymnasiet i Västerås.

De har en fullspäckad dag framför sig. Efter invigningen vid Domkyrkan flyttas firandet till gymnasiets skolgård. På skolgården bjuds det på modekavalkad, dansuppvisning och ”gymnastik genom tiderna” med elever från olika kommunala gymnasieskolor. Det är elever från skolor i Västerås som står för all underhållning, blomsterarrangemang, lunch och bakelser under invigningsdagen, skriver Västerås stad i ett pressmeddelande.

Annons
VÄSTERÅS 20230524Kronprinsessparet Victoria och Daniel vid Västerås domkyrkan i samband med firandet av Rudbeckianska gymnasiet 400 år i Västerås. Foto: Anders Wiklund/ TT / kod 10040

Victoria bar en färgglad vårig outfit, med rosa kavaj, blommönstrad kjol från & Other Stories och gröna klackskor. Daniel var stilig i mörkblå dubbelknäppt kostym.

Annons