Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Stor medaljutdelning på slottet med kungaparet

03 feb, 2011, 11:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Det var massor av kända ansikten som belönades med en medalj från kungens hand i onsdags – som operasångerskan Malena Ernman och hovets forna informationschef Nina Eldh.

I onsdags delade kungaparet ut H.M. Konungens Medalj och Litteris et Artibus, drottning Silvia för dagen klädd i en röd kavaj och svart kjol. Och det var många som fick en medalj, bland annat Sten Heckscher, Lars Leijonborg, Peter Wallenberg och Nina Eldh som ni ser på bilden här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men även artister som Eva Rydberg, Malena Ernman, Sten Ljunggren, Peter Mattei, Marie Richardson och den gamle hockeystjärnan Håkan Loob belönades med en medalj ur konungens hand. Ni kan se några av dem i vårt lilla bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons