Stor skandal i kungahuset: "Han är pappan"

Stor skandal i kungahuset: "Han är pappan"

En stor skandal har briserat i kungahuset. En ung flicka har trätt fram och hävdat att hon är dotter till en kunglighet.
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15
Slå på ljud

Furst Albert av Monaco är inte främmande för skandaler. Två gånger har det framkommit att han blivit pappa utanför äktenskapet – vilket fortfarande är tabu inom Europas kungakretsar.

I båda fallen har skandalerna slutat lyckligt.

Tamara Rotolo fick dottern Jazmin för 24 år sedan efter en kortare relation med furst Albert. 1992 drog hon den dåvarande prinsen inför domstol för att få honom erkänna faderskapet. Det gjorde han till slut, och numera har Jazmin och Albert en god relation.

Furst Albert har okänd dotter

Advokaten Erich Grimaldi har offentliggjort en bild på flickan.

Samma sak för Alexandre Coste Grimaldi. Hans mamma Nicole träffade Albert på ett flygplan där hon jobbade som flygvärdinna. Paret började umgås men när relationen var över hade Nicole blivit gravid. Först ville inte Albert kännas vid barnet, men har efter det ändrat sig och medger att han officiellt är far till sonen.

Nu kan det plötsligt finnas ett tredje utomäktenskapligt barn. Det är tyska RTL som kommit med bomben.

En advokat vid namn Erich Grimaldi hävdar att han har kontakt med en kvinna som hade en relation med Albert. De träffades på en bar i Rio de Janeiro 2004 och året därpå, 2005, födde hon en dotter.

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag

"Jag mår dåligt"

Dottern är nu femton år gammal och vill förtvivlat gärna träffa sin påstådde pappa. Enligt RTL har hon till och med skrivit ett brev till Albert.

"Käre pappa. När jag var fem eller sex år gammal frågade jag alltid min mamma var du var och varför du inte var med oss, för jag har kompisar med två föräldrar, men jag fick aldrig något svar från henne", skriver flickan i brevet.

Enligt Erich valde Albert att inte svara på brevet. Nu vill advokaten att fursten av Monaco, som varit gift med sin hustru Charlene sedan 2011, underlåter sig ett DNA-test.

"Jag mår dåligt, jag förstår inte varför jag växte upp utan en pappa, och nu när jag hittat dig förstår jag inte varför du inte vill träffa mig", skriver flickan.

KAMPANJ! Läs Svensk Dam Plus+ GRATIS i en månad