Stora beskedet till Oscar och Nicolas – nu händer det!

03 jul, 2022, 12:07 
AvSimon Holm Stålhand

Nu är det äntligen dags!

Annons
Världens HÄRLIGASTE kungafamilj – se unika filmerna!
Världens HÄRLIGASTE kungafamilj – se unika filmerna!

Sommaren är här vilket innebär långledighet på Öland för våra kungligheter. Här har kungabarnen lekt under flera generationer och nu förs traditionen vidare till de minsta kungligheterna.

På Solliden bor kungaparet i på slottet och kungabarnen med tillhörande familjer i olika hus på området. De vuxna kan njuta av havet och lugnet som sommarstället bidrar med.

Prins Oscar och prinsessan Estelle
Prins Oscar och prinsessan Estelle

Kronprinsessan Victoria sätter ord på hur viktigt Solliden var för henne och hennes uppväxt.

– Jag har tillbringat alla mina somrar på Öland, så det ligger mig varmt om hjärtat av den anledningen, har Victoria tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons

Och för barnen blir det förstås en väldans massa lek! Med tanke på att det har varit två väldigt märkliga somrar med tanke på coronapandemin så är det förmodligen väldigt välkommet för barnen att återigen träffas och leka en hel sommar!

Prins Nicolas sommarglädje

Ytterligare en faktor i det hela är att prins Nicolas, 7, är tillbaka i Sverige efter att ha varit hemma i Florida under de senaste somrarna. Nu har han alltså hela sommaren på sig där han kan umgås med sina kusiner!

Prins Nicolas
Prins Nicolas!

Det kan nog väntas bli en hel del lek och bus med sina kusiner. Bland annat med kusinen prins Oscar, 6, som är i samma ålder.

Tänk, nu har Estelle, Oscar, Leonore, Nicolas, Adrienne, Alexander, Gabriel och Julian en till sommar tillsammans framför sig – underbart!

Annons

Att kusinskaran kommit varandra nära är inte konstigt. Kungabarnen har ju en stark syskonrelation och såklart vill Victoria, Carl Philip och Madeleine att deras små ska ha detsamma till varandra:

Som prinsessan Madeleine tidigare sagt:

– En kusinrelation är väldigt speciell. Det är som en bästa vän som ändå är familj. Det är något unikt med en nära kusin vilket vi uppmuntrar.

Enligt Svensk Dams uppgiftslämnare var hela kungafamiljen samlad på Solliden redan på midsommar, så kusin-skojet verkar redan dragit igång...

Annons