Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora besvikelsen efter kungafamiljens nya beslut

11 dec, 2016, 00:56 
AvJohanna Lejon
Vilket antiklimax!
Annons
2016 Nobel Prize Awards

Det var sagt att det skulle bli en historisk ändring. Så blev inte fallet. Kungafamiljens mingel på dansgolvet blev en ytterst kort historia, och skedde enkom på ett speciellt vip-område.

Det var många som hade sett fram emot hur kungafamiljen, istället för att mingla med pristagarna i Prinsens galleri efter Nobelbanketten, skulle gå ut på dansgolvet för dans och umgänge. Men besvikelsen blev stor. Förändringen uteblev och alla väntade förgäves. Något mingel på dansgolvet blev inte av. Istället hälsade kungafamiljen på några väl utvalda gäster på vip-området innan de klockan 00:20 i samlad trupp avslutade kvällen, vinkade hejdå till Stadshuset och rullade hemåt i svarta bilar med tonade rutor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har sökt hovets informationsavdelning för en kommentar.

Foto: Stella Pictures.

Annons