Stora bråket i tv-studion – efter Harrys och Meghans utspel

Prins Harry och Meghan Markle intervjuades av Oprah Winfrey

Meghan och Harrys omtalade intervju med Oprah Winfrey väcker fortfarande debatt och nyligen utbröt ett stort bråk efter Harry och Meghans utspel.

I den skandalomsusade intervjun med Oprah Winfrey, som sändes för ett par veckor sedan, slog Meghan en gång för alla tillbaka mot alla rykten som sade att hon hade fått Kate Middleton att börja gråta inför Meghan och Harrys bröllop. Det handlade om en incident med brudnäbbarnas klänningar och enligt Meghan var det precis tvärtom, att det var Kate som hade fått henne att gråta.

Meghan berättade sanningen om bråket

Den omtalade händelsen ska ha inträffat för två år sedan och det ansågs länge som att det var Meghan som var den stora boven i dramat. I intervjun sa Meghan själv att händelsen var en stor vändningspunkt för henne eftersom hon då kände att hon inte hade stöd från kungafamiljen eftersom de lät dessa uppgifter fortsätta florera i nyhetsmedierna. Det trots att de enligt Meghan visste vad som egentligen hade hänt.

”Hon var upprörd över något, men hon ägde upp till det och hon bad om ursäkt. Och hon kom med blommor till mig.” sa Meghan i intervjun.

”Det var en konfrontation, men jag tror inte det är rättvist mot henne att gå in på detaljer för hon bad om ursäkt och jag har förlåtit henne.” fortsatte Meghan.

Utbröt ett stort bråk

Händelsen skapar dock fortfarande stor debatt och när Camilla Tominey, journalisten som först skrev om Meghans påstådda attack på Kate för två år sedan, nyligen medverkade i den brittiska tv-showen This Morning utbröt ett stort bråk.

I intervjun understryker Tominey att hon "inte skriver saker som hon tror inte är sanna och som inte är väl genomtänkta", men att hon också inte kan förstå att ingen från det brittiska hovet ringde henne och omedelbart dementerade händelsen.

Kollegan Phillip Schofield replikerar då att det är just det ämnet som Meghan tar upp i intervjun och att det också var det som var det stora problemet - att Meghan upplevde att ingen från kungafamiljen stod upp för henne.

– Hon kunde inte förstå varför ingen stod upp för henne och varför ingen ringde upp och sa att "det här är inte sant", säger han i intervjun och fortsätter:

– De lät dig skriva de där artiklarna och dementerade dem aldrig, säger han medan Tominey verkar oförstående.

– Jag håller inte alls med dig, avslutar hon.

Foto: TT