Stora bröllopslyckan – Silvias gudson gift i hemlig ceremoni

Claudio Bresciani / TT
Drottningens gudson Fredrik von der Esch har äntligen fått sin Cecilia. Bruden avslöjar den hemliga ceremonin i ett inlägg på Instagram.

Bröllopsklockorna har klämtat för skådespelaren Cecilia Forss och hennes Fredrik von der Esch som har gift sig i en hemlig ceremoni. Hon passar även på att avslöja att hon byter efternamn och alltså slopar Forss till förmån för von der Esch, som hennes makes familj.

”JAAA❣️💍❣️ För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma.” skriver Cissi på Instagram. Klänningen hon bar kommer från Ida Lanto Couture.

Varit ett par i åtta års tid

De blev ett par för åtta år sedan, och förra året blev de föräldrar för första gången. I september kom beskedet att det var dags igen för Cecilia och Fredrik, något hon visade upp på Instagram.

Cecilia Forss Fredrik von der esch

Här anländer Fredrik von der Esch och Cecilia Forss till prins Carl Philips bröllop 2015.

TT

”En på magen och en i magen!” skriver hon till inlägget, som är taggat #30weekspregnant.

Nu har de alltså tagit ännu ett steg i relationen, och Cissi visade upp både klänning och gravidmage i en lycklig bild från bröllopet. Stort grattis till Cecilia och Fredrik, blivande tvåbarnsföräldrar och nu även äkta man och hustru!

Fredrik von der Esch är nära vän till kungafamiljen, och har till och med drottning Silvia som gudmor. Efter en tuff tid med corona och omkullkastade planer så beskedet lär väcka stor glädje på slottet!

Fredrik von der Esch drottning Silvia Cecilia Forss

Fredrik von der Esch och Silvia har en fin relation!

TT

Han är son till Hans Ulrik von der Esch, som var en nära vän till kungafamiljen, liksom hans fru Marianne. När han gick bort vid 81 års ålder för elva år sedan var drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Christina bland de över 200 personer som närvarade. Kronprinsessan Victoria visade öppet sin sorg och tröstades av familj och vänner.

Cecilia Forss slog igenom i reklamfilmerna

Cecilia Forss blev rikskänd för rollen Cindy i Ica-reklamerna. Hon medverkade också i 2018 års julkalender ”Storm på Lugna gatan” tillsammans med Lena Philipsson.