Stora förändringen efter uttalandet om skilsmässoryktena: ”Aldrig sett förut”

Stora förändringen efter uttalandet om skilsmässoryktena: ”Aldrig sett förut”

Victoria och Daniel gick ut och dementerade rykten angående deras relation.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog i dagarna ett unikt beslut, de gick själva ut och adresserade de rykten om en förestående skilsmässa som svärmat kring paret under en längre tid.

Victoria & Daniel dementerar rykten om skilsmässa – här är deras egna ord
0:60

Efter reklamen: Victoria & Daniel dementerar rykten om skilsmässa – här är deras egna ord

(0:60)

Slå på ljud

I skrivande stund är det över 6000 kommentarer på inlägget, något som inte hör till det vanliga. En genomgång av kungahusets 20 senaste inlägg innan uttalandet på Instagram visar att det bara har funnits två fall där kommentarerna har överskridit 100 till antalet.

– Hovet hade nog inte räknat med exakt den här enorma responsen som Victoria och Daniels uttalande fick. Det märks att de verkligen engagerar folket och att alla blir berörda när det rör just deras äktenskap, säger Sebastian Mattsson, reporter på Svensk Damtidning som följt kronprinsessparet på nära håll i snart tre års tid.

– Jag fick en chock när jag gick in och kollade. Kommentarerna tycktes aldrig ta slut. Budskapet var ett och samma, alla var väldigt glada över att ha fått denna försäkran. Det är en sak som är säker och det är att det här är något vi aldrig sett förut, säger Sebastian Mattsson.