Stora förändringen i "The Crown" – byter drottning

12 apr, 2017, 07:30 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Oväntat!
Annons

Förra året gjorde streamingtjänsten Netflix stor succé med kostymdramat. Seriens upphovsmän har tidigare berättat att man planerar sex säsonger av serien och förberedelserna för att spela in den andra omgången som handlar om drottningens liv mellan åren 1957 och 1964 pågår just nu.

Skådespelerskan Claire Foy har hyllats för sitt porträtt av den unga drottning Elizabeth, men hon kommer bara att medverka i ytterligare en omgång av serien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I säsong tre är det en ny skådespelerska som ska porträttera drottningen. Anledningen är helt enkelt att serien följer Elizabeth medan åren går och det är mer trovärdigt med en skådespelerska i rätt ålder, något som huvudrollsinnehavarna hela tiden varit införstådda med.

– Jag kommer att sakna det. Men jag ser fram emot att se hur det utvecklar sig. Jag kan nästan hålla mig, säger Clarie Foy till Vanity Fair.

Enligt Vanity Fair kommer serien hoppa rejält i tid mellan säsong två och tre och flera uppgiftslämnare har tidigare berättat att det är i omgång tre prinsessan Diana för första gången dyker upp.

Säsong två av “The Crown” beräknas ha premiär i november.

Clarie Foy spelar den unga drottning Elizabeth i Netflix tv-serie “The Crown”.

Foto: Stella Pictures, IBL.

Annons