Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Stora gåtan kring Marie Hellqvist och Ewa Westling – efter nya uppgifterna

23 jun, 2023, 06:00 

Nu undrar alla samma sak om prinsessan Sofias och prins Daniels föräldrar.

Annons
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Det blir en mycket annorlunda midsommar för kungafamiljen i år.

Tidigare i veckan stod det klart att den inte kommer firas traditionsenligt på Sollidens slott på Öland, eftersom flera kungligheter har officiella uppdrag inplanerade i kalendern under helgen.

På onsdagen kunde Svensk Damtidning avslöja att kronprinsessparet istället har bjudit in hela familjen, samt vänner, till Haga för att dansa runt stången som står på tomten.

Prinsessan Estelle och prins Oscar åker kortege från Stockholms slott till Skansen för traditionsenligt nationaldagsfirande. Stockholm 6 juni 2023.
Estelle och Oscar får sällskap av släkt och vänner på Haga under midsommarafton.

Så blir kungafamiljens ovanliga midsommar 2023

Detta är första gången kungafamiljen firar midsommar på Haga på hela 70 år. Senaste gången var nämligen när kungens föräldrar fortfarande bodde där.

Annons

Detta blir, med andra ord, en historisk midsommar.

Haga Slott i Hagaparken strax utanför Stockholm. Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel Westlings hem.
Det blir midsommarfirande på Haga i år!

Men kungligheterna hänger inte läpp för att Ölandstraditionen bryts. I år är ju nämligen hela familjen samlad igen, eftersom att Madeleine och Chris valde att komma hem till Stockholm redan i början av juni.

Detta betyder givetvis otroligt mycket för alla iblandade – speciellt drottning Silvia, som alltid är som lyckligast när alla hennes barn och barnbarn är samlade.

Annons
Svenska kungafamiljen
Hela kungafamiljen kommer samlas i Stockholm för att fira midsommar ihop.

Stora gåtan kring Marie Hellqvist och Ewa Westling – efter nya uppgifterna

Ja, tomten på Haga kommer vara full av folk under hela fredagen. Och tänk så härligt det kommer bli – barn som springer runt på gräsmattan och vuxna som kan luta sig tillbaka och njuta av sommarvärmen.

Något som däremot fortfarande är ett frågetecken är huruvida Sofias och Daniels föräldrar kommer att delta i midsommarfirandet.

Erik Hellqvist, Marie Hellqvist
Det är ännu oklart huruvida Sofias föräldrar kommer delta i midsommarfirandet på Haga.

Både familjen Westling och familjen Hellqvist är mycket privata av sig och föredrar att hålla sig borta från strålkastarljuset.

Annons

Men vi vet även att de älskar att träffa sina älskade barnbarn och det är därför inte omöjligt att de är på plats i Stockholm under helgen. Men ingenting är bekräftat i nuläget.

Ewa Westling, Olle Westling
Ewa och Olle vill givetvis tillbringa så mycket tid som möjligt med Estelle och Oscar!

Så underbart härligt om familjen kan återförenas!

Annons