Hemska hotet mot Archie – efter Meghans nya beslut

så blir archies nya liv med meghan och harry
Archie stannar hemma medan pappa Harry och mamma Meghan far till England. Nu oroar sig en hovprofil för att pojken ska bli kidnappad!
Annons

Hela Storbritannien jublade självfallet när prins Archie föddes. Men med tanke på vad som hänt kring hans familj på sistone, så har den stackars lilla pojken dragits in i det infekterade läget i det brittiska kungahuset.

Annons

Många har reagerat på att prins Harry och Meghan Markle valt att lämna Archie hemma nu när de åker till Storbritannien för sitt livs sista kungliga plikter. The Times skriver att drottning Elizabeth tagit emot beslutet med besvikelse, eftersom hon inte fått träffa Archie sedan maj 2019. 

Annons

Prins Archie utsatt för hot

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.
Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Archie blir alltså kvar i Vancouver, där han har en stab av nannys som tar hand om honom. Dessutom omges han av kronans livvakter. Enligt The Sun kostar skyddet skattebetalarna ytterligare en halv miljon kronor.

Ken Wharfe, före detta säkerhetschef på det brittiska hovet, har gästat tv-programmet Good Morning Britain för att prata om skyddet som Archie får i Kanada.

– Det spelar ingen roll om  han stannar eller åker med. Byggnaden han befinner sig i måste skyddas oavsett. Med det kommer extra kostnader, säger Ken i programmet.

Annons

 

“Stor risk för kidnappning”

Men vakterna är inte bara där som garnityr. Ken gör bedömning att Archie är extra utsatt och högt på listan över potentiella måltavlor för kriminella.

– Som jag ser det så är hotet mot Archie störst när det gäller den där familjen. Det finns en stor risk för kidnappning. Speciellt nu med all publicitet, som ofta är negativ, säger Ken.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Hemska hotet mot Archie – efter Meghans nya beslut”

 1. Alfine skriver: 7 mars, 2020

  Hun hedder ikke Markle.


 2. Birthe Vejrum skriver: 7 mars, 2020

  Jeg har godt set: “…remember what happened to the Lindbergh baby…”! i engelske kommentarfelter, og har tænkt, at medierne er totalt skamløse i deres accept af kommentarer, men tværtimod synes at opfordre til det. 🙁


 3. Bea skriver: 7 mars, 2020

  Der är väl en förfärlig tur att denne “före detta säkerhetschefen på det brittiska hovet” inte längre ha samma position som tidigare.

  Att sitta i TV och babbla och spekulera och öka fantasin hos redan tvivelaktiga förövare och kriminella det gör ju inte saken bättre.

  Han skulle väl istället varit positiv och sagt att det finns en stor säkerhetsstyrka
  (vilket det självklart finns och som inte syns) på alla plan runt familjen beroende på det enorma mediatrycket.
  (om det nu stämmer att detta uttalande är gjort).


 4. Alma-lena skriver: 8 mars, 2020

  Vilket helt med er andra. Det känns dessutom som om hotet inte fanns innan Harry valde att dra sin familj ur denna korseld av hat. Det är ju bara trams. Hotet har funnits i hela hans liv och är inget han valde när han bestämde sig för att inte ta emot apanage längre eller för att han i virustider lämnade barnet hemma.


 5. Eva M skriver: 8 mars, 2020

  Tror dom lämnade honom kvar då dom haft officiella plikter dagligen tyckte nog det var bäst så han inte behövde flyttas runt. Dom åker nog till England med honom så familjen får umgås med honom.


 6. Mariane skriver: 9 mars, 2020

  Flytte rundt med et lille barn i disse Corona tider er ikke smart. De har taget et klogt valg. Et lille barn skal blive i sine faste rutiner.


 7. charlotte skriver: 10 mars, 2020

  Archie är verkligen ett vackert barn. Vilken kraftfull utstrålning. Dessutom fint klädd.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar