Hemska hotet mot Archie – efter Meghans nya beslut

så blir archies nya liv med meghan och harry

Archie stannar hemma medan pappa Harry och mamma Meghan far till England.Nu oroar sig en hovprofil för att pojken ska bli kidnappad!

Hela Storbritannien jublade självfallet när prins Archie föddes. Men med tanke på vad som hänt kring hans familj på sistone, så har den stackars lilla pojken dragits in i det infekterade läget i det brittiska kungahuset.

Många har reagerat på att prins Harry och Meghan Markle valt att lämna Archie hemma nu när de åker till Storbritannien för sitt livs sista kungliga plikter. The Times skriver att drottning Elizabeth tagit emot beslutet med besvikelse, eftersom hon inte fått träffa Archie sedan maj 2019. 

Prins Archie utsatt för hot

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Archie blir alltså kvar i Vancouver, där han har en stab av nannys som tar hand om honom. Dessutom omges han av kronans livvakter. Enligt The Sun kostar skyddet skattebetalarna ytterligare en halv miljon kronor.

Ken Wharfe, före detta säkerhetschef på det brittiska hovet, har gästat tv-programmet Good Morning Britain för att prata om skyddet som Archie får i Kanada.

– Det spelar ingen roll om  han stannar eller åker med. Byggnaden han befinner sig i måste skyddas oavsett. Med det kommer extra kostnader, säger Ken i programmet.

 

LÄS MER: HARRY OCH MEGHAN RASAR MOT NYA BILDERNA PÅ ARCHIE

“Stor risk för kidnappning”

Men vakterna är inte bara där som garnityr. Ken gör bedömning att Archie är extra utsatt och högt på listan över potentiella måltavlor för kriminella.

– Som jag ser det så är hotet mot Archie störst när det gäller den där familjen. Det finns en stor risk för kidnappning. Speciellt nu med all publicitet, som ofta är negativ, säger Ken.