Stora krisen mellan Victoria och Daniel

Victoria och Daniel

När Victoria och Daniel gifte sig för exakt tio år sedan strålade de av kärlek. Men det många inte visste var att kärlekslyckan föregicks av en gigantisk kris.

Det är många som känner till kärlekshistorien mellan mannen av folket och kvinnan av börd. Vi har hört den otaliga gånger.

Hur kronprinsessan Victoria år 2001, på lillasystern Madeleines rekommendation, började träna på lyxgymmet Master Training på Regeringsgatan. Hur hon där träffade Daniel Westling, Ockelbosonen som ägde gymmet och som också agerade personlig tränare till vissa av gymmets kunder. Hur de klickade med varandra direkt, och senare började umgås. Hur de gick på bio och åt middag. Hur de senare förälskade sig. Förlovade sig. Gifte sig och fick två små barn, prinsessan Estelle och prins Oscar. Hur de levde lyckliga alla sina dagar i det solgula Haga Slott i Hagaparken.

Men det många inte vet är att den här kärlekslyckan faktiskt föregicks av en GIGANTISK kris. En kris som varade i flera år. En kris som påverkar kronprinsessan Victoria och Daniel än i dag.

När Victoria och Daniel träffades hade hon nyligen gjort slut med Daniel Collert och det var många som ville att hon skulle träffa en liknande man. Från societeten. Karl Johan Persson, H&M-arvtagaren, var uttänkt. Likaså prins Nikolaos av Grekland. Därför var det många som chockades av nyheten att Victoria blivit kär – i sin PT.

Hör hela historien om Victoria och Daniel och krisen bakom kärlekslyckan i Svensk Dam Doku.

Lyssna via Acast

Lyssna via Spotify

Lyssna via podcaster-appen

Foto: TT