Stora livsförändringen för Ewa och Olle Westling!

ewa westling kronprinsessan victoria

Ewa och Olle Westling har genomgått en stor livsförändring.Här är hela berättelsen.

Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!
Slå på ljud

Ewa och Olle Westling lever ett vanligt, hederligt Svensson-liv. De bor i Ockelbo, ungefär tre mil norr om Sandviken, i ett falurött villaområdet på Smältvägen. Båda är pensionärer. Olle är tidigare chef för äldreomsorgen i Sandvikens kommun – hustrun Ewa var posttjänsteman i Gävle.

Ewa och Olle planerade nog aldrig att bli rikskändisar. Men så hände den. Kärleken. Deras son Daniel blev förälskad i en prinsessa – och resten vet vi.

Livsförändring för Ewa och Olle Westling

ewa westling kronprinsessan victoria

Ewa och Olle Westling är nog riktiga drömmar till svärföräldrar!

Makarna Westlings resa från anonymiteten i Ockelbo till de finaste salongerna finns skildrad i boken “Victoria – prinsessa och mamma”, skriven av Johan T Lindwall, Svensk Dams chefredaktör.

En scen är extra talande. Prinsessan Estelle ska döpas, och en syn får alla inblandade att inse att något har förändrats – radikalt.

“Det blev helt tyst inne i kyrkan när de stora dörrarna öppnades. In kom Ewa och Olle Westling. Jag hade fått en fantastisk plats och satt precis vid gången. När Daniels föräldrar nu klev in i kyrkan skrevs historia, för strax bakom dem kom statsminister Fredrik Reinfeldt. På en enda morgon hade rangordningen ändrats: Nu var Ewa och Olle Westling farföräldrar till Sveriges framtida drottning och de stod genast i högre rang än självaste statsministern”, skriver Johan. 

“Olle Westling log stolt mot mig när han passerade min plats. För första gången på länge såg han ut att trivas i de finare salongerna.”

“De är väldigt måna om sitt privatliv”

Men det här är ett av få tillfällen då Ewa och Olle stått i rampljuset. De har konsekvent tackat nej till både tv-framträdanden och intervjuer.

– De är väldigt måna om sitt privatliv. Daniels pappa är social och utåtriktad, medan mamma Westling är mer tillbakadragen och jag tror aldrig att hon kommer att säga ett enda knyst om Daniel och Victoria, har hovreportern Roger Lundgren sagt till Arbetarbladet. 

– Olle och Ewa får inga titlar eller funktioner så därför kommer de inte behöva göra några officiella framträdanden eller så. Vi kommer att se dem på bröllopet och blir det barnbarn kommer de förstås på dop och barnkalas, men sen går de nog tillbaka till sitt ”vanliga” liv i skymundan, långt bort från pressen.