Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora livsförändringen i familjen Westling – berättar själva!

28 apr, 2020, 17:00 
Deras kärlekshistoria har fascinerat många.Nu har Hedvig Blom något stort att berätta!
Annons

Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärldenBrand logo
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärlden

Hedvig Blom har en nära koppling svenska kungafamiljen. Hon är dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar.

Kusinerna står dessutom varandra nära. Victoria och familjen firade exempelvis jul tillsammans med Hedvig, mamma Anna och pappa Mikael Söderström, och Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling. Som elvaåring var Hedvig brudnäbb vid Victorias och Daniels bröllop och lämnade över ringarna till kronprinsessparet.

Hedvig Blom och Victor Söderström bor ihop

Hedvig har presenterat Victor för Victoria och familjen.
Hedvig har presenterat Victor för Victoria och familjen.

Nu har Hedvig något stort att berätta. Vi på Svensk Dam har tidigare skrivit att Hedvig är tillsammans med NHL-löftet Victor Söderström. Victor har kontrakt med NHL-laget Arizona Coyotes, men skulle spela klart säsongen med moderklubben Brynäs innan coronaviruset kom och fick säsongen att stanna av.

Annons

Hedvig och Victor bor numera ihop. Hedvig har själv lagt upp en bild på Victor med bildtexten “sambos”. Huruvida det är en permanent lösning eller inte framgår inte, men det är såklart ett stort steg i en relation att bo tillsammans, även om det är tillfälligt.

Har fått träffa kungafamiljen

Victor har redan blivit presenterad som Hedvigs pojkvän inför kungafamiljen. Han berättar att han blivit fint bemött av Victoria och resten.

– Det är ingenting man tänker på så. Alla är sig själva och det är ju normala människor, alla är jättesnälla personer. Jag och Hedvig har känt varandra i ungefär tre år och hon gör mig på bra humör, så det är jättekul, har Victor sagt i en intervju med SportExpressen.

Annons