Stora oron för Kate efter nya bilderna – allt står inte rätt till

16 mar, 2023, 09:00 
Nu väcks frågor hos britterna, och det gäller deras älskade prinsessan Kate.
Annons

Det var 2011 som prinsessan Kate och prins William sa "ja" till varandra, och hon blev hela Storbritanniens prinsessa. Hon har med bravur lyckats med det svåra uppdraget att gå från helt vanlig tjej – till att kliva in i de allra finaste rummen.

Därför är det många som blev oroliga när allt inte var som det brukar med Kate.

7 saker du inte visste om hertiginnan Kate
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate

Frågetecknet kring prinsessan Kate

Recept.se Nyhetsbrev

En återkommande dag i Storbritannien är Commonwealth Day, och de är inte minst en viktig familjeceremoni för den brittiska kungafamiljen.

Den infaller allt som oftast den andra måndagen i mars, och följer samma rutin. Kungligheterna medverkar på en tjänst i Westminster Abbey, i centrala London, följt av en ceremoni på slottet.

Den ägde rum den 13 mars, och förutom kungaparet och prinsparet, dök prinsessan Anne och prins Edward och hans Sophie upp. Prinsessan Kate var kungligt vacker som vanligt, och blickarna var givetvis riktade mot henne. Hon är ju en av familjens mest populära medlemmar.

Men plötsligt hände något med prinsessan Kate.

Prins William och prinsessan Kate
Kate anlände med ett leende på läpparna.

Sanningen om nya bilderna – britternas oro för prinsessan Kate

Ja, för när det sedan var dags att fortsätta kvällen i Buckingham Palace blev kungafans chockade. Det var en alldeles speciell dag, det var ju första gången kung Charles stod som värd, efter drottning Elizabeths bortgång.

Annons

Tidningen Hello rapporterar om att inbitna följare noterade att prinsessan Kate nämligen saknades på de nya bilderna.

"Varför är inte Kate med på mottagningen? Och hon är den enda som saknas. Mycket konstigt..." Skriver en användare av många på plattformen Twitter.

Oron blev onekligen stor, eftersom hovet också meddelat att Kate visst skulle ha medverkat. Men enligt Hello finns det ingen anledning att oroa sig för Kate. De menar att Kate aldrig planerat att medverka från första början. Kanske var det barnen George, Louis och Charlotte som behövde lite extra sällskap hemma efter en lång dag.

Foto: TT

Annons