Stora skandalen – stoppades från att träffa kungen

Stora skandalen – stoppades från att träffa kungen

Kungen och Silvia skulle träffa de svenska fotbollshjältarna.Då fattades ett beslut som skulle komma att väcka stor ilska.
Kungens hån mot Donald Trump!
Slå på ljud

Många minns säkert bilden. Kung Carl Gustaf, drottning Silvia och Zlatan Ibrahimovic på den mäktiga fotbollsarenan Parc des Princes. Breda leenden och strålande blickar. Tre av Sveriges främsta levande expertvaror, sida vid sida.

Men bakom bilden dolde sig en stor kontrovers. Två av den svenska damfotbollens största stjärnor under hela 2000-talet skulle egentligen också stått där – men blev stoppade.

Zlatan träffade kungen – men Seger och Asllani stoppades

Kungen, Silvia och Zlatan. Visst ser man att den sistnämnde är lite starstruck?

Kungen, Silvia och Zlatan. Visst ser man att den sistnämnde är lite starstruck?

Vi talar om Kosovare Asllani och Caroline Seger, landslagsspelare och världsstjärnor. De spelade precis som Zlatan i det franska storlaget Paris Saint-Germain vid det här tillfället.

Så här skrev Kosovare om saken på sin Facebook-sida.

”Vi var bjudna för att idag träffa Kungen och Drottningen, i går kväll blev det tydligen ’inställt’ vilket inte gällde för alla. Varför det blev så här låter vi vara osagt. Dock vill vi poängtera att det har ingenting att göra med vårt kungapar”, skrev “Kosse”.

Lika gåtfull kring förloppet var Caroline när hon fick frågor om detta i Olof Lundhs podcast.

– Vi hade fått en inbjudan till en träff med kungaparet i samband med en träff för välgörenhetsfonden som PSG har. Dagen innan blev den inställd, vi skulle inte komma. Sen så fick vi inte mer besked om detta, det var bara att acceptera och inte ställa frågor, sa Caroline då.

– Man kan alltid spekulera. Man har sina egna spekulationer och frågor. Jag varken orkar bry mig eller lägga energi på detta. Jag har ingenting att vinna på det. Jag har mina personliga åsikter i detta, mina spekulationer, men jag har inte energi att lägga på såna saker.

 

LÄS OCKSÅ: Helena Segers klädsel väcker ilska – markerar mitt på Stockholms gator!

Zlatans ultimatum

Kosovare Asllani och Caroline Seger fick inte träffa kungen och Silvia.

Kosovare Asllani och Caroline Seger fick inte träffa kungen och Silvia.

Men sanningen kom fram i bokform. De franska sportjournalisterna Damien Degorre och Arnaud Hermant avslöjade den i boken “Ibra – grandeur nature”, enligt Aftonbladet.

Där framgick det att Zlatan hade ställt ett ultimatum till Paris Saint-Germains ledning: “Det är de eller jag.” Och då valde ledningen att ta Zlatans parti – och kungaparet fick bara träffa en svensk fotbollshjälte i stället för tre.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet