Stora vändningen efter deras skilsmässa avslöjas av nya bilderna

Stora vändningen efter deras skilsmässa avslöjas av nya bilderna

Peter och Autumn Phillips meddelade att de ska skilja sig.Men nu har exmakarna börjat umgås igen.
Det här är Meghan Markle
Slå på ljud

Det var i februari som beskedet kom. Peter Phillips, son till prinsessan Anne, barnbarn till drottning Elizabeth, ska skilja sig från sin fru Autumn efter 12 års äktenskap.

Peter Phillips skiljer sig från Autumn

”Efter att förra året ha informerat drottningen och sina respektive familjer har Peter och Autumn gemensamt kommit överens om att separera. Beslutet om skilsmässa och delad vårdnad kom efter många månader av diskussioner, och även om detta är ett sorgligt beslut, så är det en vänskaplig skilsmässa”, sa Peter och Autumn i ett gemensamt uttalande.
Lyckan i deras ansikten går inte ta miste på!

Lyckan i deras ansikten går inte ta miste på!

Men paret verkar onekligen fortfarande ha varma känslor för varandra. Sajten Royal Central rapporterar att Peter och Autumn anlände tillsammans till den anrika galopptävlingen Cheltenham Festival, trots skilsmässan. De båda ex-makarna satt i samma privata loge och följde loppen jämte Peters mamma prinsessan Anne.

Drottning Elizabeth försökte övertala

Om paret skulle hitta tillbaka till varandra, så skulle ingen bli gladare än drottning Elizabeth. Enligt Daily Mail har regenten försökt övertala Autumn att stanna kvar hos hennes barnbarn och inte “fatta ett förhastat beslut”.
Nu bor Autumn och döttrarna ensamma i hemmet i Gloucestershire, medan Peter bor i en lägenhet i Londonkvarteret Kensington.
Döttrarna Savannah och Isla är nio respektive sju år gamla. Peter och Autumn har gemensam vårdnad om dem och har tryckt på att flickornas bästa kommer i första hand.
“Parets viktigaste prioritet är de fantastiska döttrarnas välmående och uppfostran”, skrev Peter och Autumn i sitt uttalande.