Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Storhertig Henri och sonen Guillaume bjöd hem tv-team

13 nov, 2014, 09:07 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Henri-2

Henri och Guillaume av Luxemburg, storhertigen och hans arvinge, hyllade sin far och farfar Jean, som den idag firar 50 års-jubileum.

Vi ni se stilige Henri av Luxemburg i bar överkropp? Då kan ni se den här exklusiva filmen, som bland annat visar Luxemburgs storhertig på solsemester.

Jean

Främst visar filmen en historisk återblick i bilder. Storhertig Henri och Guillaume berättar hemma i soffan om sin far och farfar, Jean av Luxemburg, som steg på tronen den 12 november 1964 och nu firar att det var 50 år sedan han blev regent.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Henri

Vi bjuder vi på en länk till Place Royale som visar en personlig intervju med storhertig Henri och arvstorhertig Guillaume av Luxemburg.

Guillaume

Ni får även se många fina bilder från förr – bilder från semestrar och från olika officiella sammanhang.

Av Åsa Bönnelyche/Agneta Nisbeth

Foto: Skärmdump Place Royale

 

Annons