Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Storhertiginnans krav på sonen efter gravidbeskedet

26 jan, 2020, 19:00 
Luxemburgs arvstorhertigpar Guillaume och Stéphanie väntar barn.Mamma Maria Teresa är överlycklig – men har också gett tydliga instruktioner till sin son.
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 4?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 4?

Det dröjde sju år efter bröllopet – men i december 2019 fick vi äntligen höra orden som vi väntat på: Luxemburgs arvstorhertigpar Guillaume och Stéphanie väntar barn.

Guillaume och Stéphanie gravida

I en intervju med exklusiva magasinet Point de Vue berättar Guillaume att inga blev gladare av beskedet än hans föräldrar, storhertiginnan Maria Teresa och storhertig Henri.

Men mamma Maria Teresa passade också på att komma med en hård – men välmenande – order till sonen.

– De var förvånade. Jag tror inte att de väntade sig det här. I alla fall inte just då. Man överdriver inte om man säger att de var euforiska. Mamma grät. Det var en glädje för oss, och också en lättnad, det var blandade känslor, och mamma sa till mig: “Nu måste du ta hand om Stéphanie, du måste skydda henne”. Det var väldigt rörande, säger Guillaume.

Annons

Håller saker hemliga

Guillaume och Stéphanie är öppenhjärtiga kring sin graviditet – men de berättar inte allt. De vill varken avslöja bebisens kön eller vilket namn de har bestämt sig för.

– Vi vet ett av dem och det andra inte, säger Guillaume.

Paret verkar för övrigt trivas med hemlighetsmakeri. De väntade länge med att berätta för sin familj att de var gravida.

– Det var fantastisk att få sitta på det här i tre månader, det var något vi delade tillsammans, utöver bebisen som redan är en del av vår lilla familj, säger Stéphanie.

Foto: TT

Annons