Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

41 finaste bilderna från Eugenies och Jacks bröllop

13 okt, 2018, 16:45 
Annie-Li Eriksson
Svensk Damtidning har samlat dagens härligaste ögonblick från prinsessan Eugenies och Jack Brooksbanks underbara bröllop. Se alla bilderna här!
Annons

Det var ett storslaget bröllop som vi fick beskåda i dag. Miljontals människor följde den historiska dagen och utanför kyrkan hade 10 000 personer samlats för att hylla brudparet. Jetset-gäster som Demi Moore, Kate Moss, Naomi Campbell, Robbie Williams och James Blunt anlände till ett blåsigt Windsor. Gästerna fick verkligen hålla i hatten för den starka blåsten var inget att leka med!

Håll i hatten.
“Windy” in Windsor!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sist men inte minst gjorde kungligheterna entré till bröllopet. Tyvärr kunde inte prins Charles fru, hertiginnan Camilla, närvara då hon var på uppdrag i Skottland. Men prinsarna William och Harry var på plats tillsammans med makarna Kate och Meghan. Hertiginnorna som vanligtvis brukar stå i centrum höll en låg profil för just denna dag var det Eugenies tur att glänsa!

Eugenies brudklänning är designad av Peter Pilotto.
Eugenies brudklänning kommer från brittiska märket Peter Pilotto.

Och världen häpnade när prinsessan klev ur bilen! Hon var vackrare än någonsin – håret, klänningen och diademet var “on point”. Svensk Damtidning var snabb med att berätta att den magnifika klänningen är designad av brittiska Peter Pilotto och Christopher De Vos. Brudklänningens låga rygg var en speciell önskan från Eugenie då hon ville att hennes ärr skulle synas. Prinsessan hjässa pryddes med Greville Emerald Kokoshnik-tiaran som drottning Elizabeth lånat ut till Eugenie. Och de gröna smaragderna matchade brudens gröna ögon.

Eugenie glittrade i sin smaragd-tiara.
Eugenie glittrade i sin smaragd-tiara.

Det var nog inte ett öga torrt när prins Andrew ledde sin 28-åriga dotter fram till altaret där Jack stod och väntade. Och efter henne gick de sex söta brudnäbbarna prins George, prinsessan Charlotte, Savannah och Isla Philips, Mia Tindall, Eugenies guddotter Maud Windsor, Louis de Givenchy samt Robbie Williams dotter Theodora.

Ett stort grattis önskar vi det nyblivna paret Eugenie och Jack! Vi hyllar bröllopsdagen med 41 härliga ögonblick som vi aldrig glömmer.

Se alla bilderna från bröllopet nedan!

 

Foto: TT

Annons