Straffet! Meghan och Harry redan utslängda från Madame Tussauds

Straffet kom blixtsnabbt! Nu har de ilskna britterna plockat bort de kungliga svikarna Meghan och Harry från Madame Tussauds...

Brittiska kungahuset är i gungning. krismötena pågår och Meghan har flytt till Kanada. Och nu är straffet här:

De djupt besvikna britterna har redan plockat bort de kungliga svikarna Meghan och Harry från Madame Tussauds berömda vaxkabinett i London.

Fram tills nu har de haft den allra bästa placeringen, sida vid sida med drottning Elizabeth, prins Philip, prins William och hertiginnan Kate. Men nu är det definitivt slut på de sötebrödsdagarna.

Meghan och Harry är bortplockade från Madame Tussauds i London

Så här såg det ut – fram till igår.

Straffet för Meghan och Harry

Redan dagen efter beskedet lyftes prins Harry, 35, och hertiginnan Meghan, 38, ner från det kungliga podiet och nu får de stå och samla damm på en betydligt mer undanskymd plats.

Meghan och Harry har fått lämna sin plats på Madame Tussauds i London.

Meghan och Harry har fått lämna sin finfina plats bredvid drottningen.

– Precis som den övriga världen reagerar vi på de överraskande nyheterna om att hertigen och hertiginnan av Sussex kommer att dra sig tillbaka från kärnan i den brittiska kungafamiljen, säger Madame Tussaud-chefen Steve Davies.

Madame Tussauds i London.

Nya tider på Madame Tussauds i London.

Meghan och Harry – vad händer nu?

– Som en konsekvens av detta kommer Meghans och Harrys vaxdockor inte längre att vara placerade med den övriga kungafamiljen. De har varit två av våra mest populära och älskade figurer och de kommer naturligtvis att finnas kvar på Madame Tussauds i London medan vi väntar på information om hur detta nya kapitel i deras liv kommer att se ut.

Meghan och Harry är bortplockade från Madame Tussauds i London.

Ett tomrum bredvid drottningen – både på Madame Tussauds och i verkliga livet.

Foto: TT.