Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Strandmys för spanska Cristina och familjen

19 aug, 2015, 10:52 
Annons
Cristina

Prinsessan Cristina av Spanien tog med familjen till stranden i södra Frankrike.

Avkoppling och vila. Här ser vi prinsessan Cristina, med sin man, Inaki Urdangarin, och sönerna Juan Valentin (15), Pablo Nicolas (14), Miguel (13) och dottern Irene (10), som liksom förra sommaren semestrar i Frankrike.

Inaki

Paret Cristina och Inaki Urdangarin inväntar den slutliga domen i fallet Noos. Trots de svårigheter och den press de genomgått, med domstolsförhandlingar och skatteskulder att betala, har paret fått familjelivet att fortsätta fungera.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Inaki

Prinsessan är inte längre välkommen till Mallorca och riskerar att förlora sin prinsesstitel. Hertiginnetiteln har redan tagits i från henne. Men på stranden skingrades de mörka molnen och alla bekymmer. Familjen badade och hade en härlig dag.

Inaki-2

Fyra barn kräver aktivitet. Tur att de har så sportiga föräldrar.

Annons
Cristina

Det forne handbollsproffset håller sig i form och vindsurfade med sönerna.

Inaki-cristina-frankrike-aop

Cristina ville inte doppa sig utan vaktade från strandkanten.

Inaki

Många trodde nog att infanta Cristina skulle ha lämnat Inkai, när misstankarna om ekonomisk brottslighet riktades mot honom.

Annons
Inaki

Men kärleken är stark och de fyra barnen har gjort att de under vardagen koncentrerar sig på andra saker och inte bara ältar Noos-skandalen.

Inaki

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Allo ver press

Annons