Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mamma Mia, vilken klänning Kate!

22 okt, 2014, 12:21 
Annons
K

Kate drog blickarna till sig i en sofistikerad, ljusblå ensemble av brittiska designern Jenny Packham.

I brittisk press hyllas nu Kates nya gravidstil. Den isblå klänningen i omlottvariant kommer från Jenny Packham vars design Kate ofta bär.

Kate-5

Denna kreation är dock helt ny och den lilla utbuktningen kring magen doldes tyget som samlades i en liten twist i midjan.

Annons
Kate-45

Kates gravidstil var vida omskriven under förra graviditeten och allt hon bar från de stora kedjorna sålde slut på nolltid. Denna klänning är, precis som den prickiga klänning Kate bar första gången prins George visades upp för pressen, specialdesignad för just henne.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Catherine, Patron of The Natural History Museum Awards
Kate-45

Hertiginnan Kate verkar ha uthärdat den mest akuta fasen av gravidillamående.

Galamiddag

Under gårdagen hann hon både med en välkomstceremoni för Singapores president och en tjusig galatillställning på Londons Natural History Museum.

I fin form

Det var in i det sista oklart om Kate skulle vara i tillräckligt god form för att vara med. Men Kate var i god form och kunde fullfölja sitt åtagande och dela ut pris till årets naturfotograf.

Då kommer barnet

Kates och Williams andra barn ska födas i april nästa år.

 

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures

 

Annons