Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Succé för Svensk Damtidnings Stockholmsresa

12 sep, 2011, 14:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev ett riktigt kramkalas som avslutning på Svensk Damtidnings läsarresa i helgen. De 35 damerna ville liksom inte slita sig från varandra. Helgens upplevelser i Stockholm hade svetsat dem samman och alla var rörande överens:

– Kan vi inte göra om det här?

Mingel på Aller Medias takterrass på Humlegårdsgatan på fredagen – med champagne och laxsnittar – var startskottet på den händelserika helgen. Chefredaktör Karin Lennmor välkomnade och i vimlet syntes förutom en rad medarbetare på Svensk Damtidning också grevinnan Marianne Bernadotte samt boutiqueägaren och tv-stjärnan Gaby Borglund. Ett bildspel på kungafamiljen, komponerat av hovfotograf Charles Hammarsten förgyllde och gav många härliga kommentarer. Bistro Nouveau serverade en buffé.

Annons

– Det här var bland det roligaste jag har varit med om! strålade en av deltagarna.

Och flera fyllde i:

– Det känns som vi har känt varandra hur länge som helst!

– Alla bjuder på sig själva och att vara med om det här känns så mycket roligare än en vanlig charterresa.

Kunglig guidning

Efter lördagens rundtur på Djurgården kände sig alla mycket uppdaterade och hade koll på var både kungligheter och ”fina folket” bor. En av höjdpunkterna var givetvis pausen i Svensk Damtidnings redaktörs, grevinna Monica Bondes, trädgård.

Fulländad guidning för shopping av Smart City Shopping, lyckade inköp och lärorik sminkskola av Isadora… Ändå fast det krafter kvar att glatt avsluta lördagen med drink och middag på Ulriksdals Wärdshus.

– När så söndagens avsked kom hade de 35 damerna även hunnit med att bli guidade på Stockholms Slott, botanisera och göra inköp i Slottsboden samt brunch på Mornington Hotel.

En fantastisk trevlig helg var till ända, och alla var som sagt överens:

–Det här måste vi få chansen att göra om!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

[smooth=id: 604; width:430; height:700; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons