Superduon Sofia och Victoria – här gör de succé!

Svägerskor. Kollegor. Och kära vänner. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia är numera en duo att räkna med!

De fick båda kämpa för kärleken. På olika sätt. De har båda fått jobba hårt för att bli älskade av folket, och nått dit på olika vis. Men vad Victoria och Sofia än gått igenom har de alltid haft stöd från varandra, ända från den dag då Carl Philip föll för tjejen från Älvdalen. Och sedan dess har Sofia och Victoria gått från nyblivna svägerskor – till en kunglig superduo!

Hyllas av alla

De båda prinsessorna kämpar dagligen målmedvetet inom sina kärnämnen, Sofia mer i det dolda och Victoria i det offentliga rummet. Men när det vankas officiella plikter för hela kungafamiljen backar aldrig någon av dem. Och det är alltid så härligt att se dem arbeta tillsammans på nära håll. Deras härliga personligheter kompletterar varandra perfekt och de båda paren har alltid roligt tillsammans! De sprider en gemensam värme som är svår att bortse från, och som ofta hyllas av alla som möter dem.

Kronprinsessparet och prinsparet under Riksmötets konsert

Kronprinsessparet och prinsparet.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel rosa skor

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Just denna kväll var det gästerna under den pampiga konserten efter Riksdagens öppnande som fick möta denna kungliga kanonenergi från prinsessduon. En duo som det ska bli roligt att följa även i framtiden, nu när de tar på sig allt mer ansvar i den kungliga kalendern.

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: