Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svägerskorna Kate och Meghan såg tennisfinalen tillsammans

16 jul, 2019, 10:30 
Agneta Nisbeth
Meghan Kate
Precis som vilka väninnor som helst, verkade både Meghan och Kate njuta av den spännande tennisfinalen.
Annons

Förra året såg vi dem också tillsammans på läktaren under Wimbledon tennisen, då hade Meghan ännu inte blivit mamma och ännu ganska ny i den kungliga sfären, men tennisen var lika spännande som den var i år.

Rafflande damfinal

Förra helgen var det så dags igen för den oerhört rafflande damfinalen i Wimbledon, både Kate och Meghan satt där sida vid sida och såg ut att ha det hur trevligt tillsammans som helst.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Detta år spelade Meghans väninnna Serena Williams mot Simona Halep och det blev till slut den nya stjärnan Simona som vann hela tävlingen.

kate meghan pippa
Kate, Meghan och Pippa på läktaren.

Tillsammans med de bägge kungligheterna i Royal Box satt också Kates syster Pippa Middleton och det verkade onekligen som alla tre hade det väldigt trevligt.

Annons

En spricka mellan paren

Vi har under den senaste tiden kunnat läsa flera artiklar i brittisk press som visat på en stor spricka mellan Meghan och Harry på ena sidan och Kate och prins William på den andra.

Men frågan är verkligen om det är några problem alls mellan syskonparen och deras respektive eller om de bara är lite olika som personer och därför inte umgås precis hela tiden.

Kate och Meghan

Precis innan matchen började knackade Kate sin stolsgranne Meghan på axeln för att visa henne att det var en annan kunglighet hade satt sig på den kungliga läktaren, nämligen hertigen av Kent. Så även om Meghan inte skulle ha känt igen honom kunde hon nu ändå hälsa artigt på honom. Det kan onekligen vara bra att ha en annan kunglighet att få stöd av ibland.

Annons

Bara några dagar innan tennisen sågs prins William, Kate, prins Harry och Meghan ute på en hästpolo-match tillsammans med sina barn, något som vi redan berättat om här på sajten. Medan prins Harry och prins William spelade sin match kunde deras hustrur och barn passa på att umgås utanför planen.

Kate Charlotte Louis

Prins Williams och Kates barn prins George, prins Louis och prinsessa Charlotte hade kul ihop i gröngräset och i bilen åt de sedan lite mellanmål. Prins Harrys och Meghans lille Archie Harrison låg mest i mamma Meghans famn än så länge, men lär säkert få många roliga stunder tillsammans med sina kusiner i framtiden.

 

Foto: TT

 

Annons