Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svärdottern lovordar drottning Elizabeth

21 okt, 2015, 08:08 
Annons
sophie-av-wessex-NY

Sophie av Wessex står drottningen mycket nära och i en färsk intervju berättar hon om hur hon beundrar sin svärmor.

– Hon är en mycket god lyssnare, säger Sophie i The Sunday Express. Grevinnan av Wessex har genom åren haft en perfekt mentor i drottning Elizabeth. Och en god vän.

cake, tart

Prins Edwards hustru betonar hur hon tittat på sin svärmor i visa situationer och då sett hur bra drottningen verkligen lyssnar på bad folk säger.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hon funderar på vad som sägs och man ser att informationen hon får verkligen går in och hon har en önskan att lära hela tiden.

Elizabeth

– Det är otroligt vid 89 årsålder, med allt som drottningen sett och gjort i sitt liv.

Sophie har en god relation till Elizabeth II och har ofta beskrivits som “drottningens favorit”, då de båda har ett stort hästintresse och intresse för militärhistoria.

windsor

Familjen Wessex kommer ofta på besök till Windsor Castle, där drottningen och prins Philip sägs tillbringa mycket tid med barnbarnen Louise, 11, och James, 7.

Annons
Louise-23

En källa vid brittiska hovet berättade för tidningen:  “Numera är de ofta på Windsor, som ligger ett stenkast från Louise och James, så de träffas mycket.

horse-1

Båda barnen älskar att rida och gå ut på hajk med drottningen.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, AOP

Annons