Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Svensk Dam avslöjar! Glädjebeskedet till Madeleine – Chris firar 50-årsdagen i Sverige

19 jun, 2024, 08:29 
Nu kan Svensk Damtidning avslöja planerna för Chris O'Neill stora födelsedagsfirande!
Annons

I en veckas tid har prinsessan Madeleine och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne befunnit sig på svensk mark – men Chris O'Neill lyser fortfarande med sin frånvaro.

Därför vägrar Chris O'Neill prinstitelBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitel

När de landade i torsdags förra veckan var det utan Madeleines make ombord på planet. Anledningen är familjens flytt till Sverige, som enligt hovet kräver att resorna sker i etapper.

– Han har haft fullt upp med flytten, det är väldigt mycket logistik kring detta, har hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftat för Svensk Damtidning.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Chris O'Neill fyller den 27 juni och kommer att fira sin 50-årsdag i Sverige.Pontus Höök / TT

Glädjebeskedet: Chris firar i Sverige

Men snart är även Madeleines älskade make på plats i Sverige. Om en vecka, den 27 juni, fyller Chris O'Neill 50 år och den tunga milstolpen vill han så klart fira med sina nära och kära.

Nu kan Svensk Damtidning avslöja att Chris kommer att vara på plats i Sverige på sin födelsedag. Exakt när han landar är oklart, men 50-årsfirandet kommer att ske på svensk mark.

– Han kommer nästa vecka, precis som vi har sagt. Vi lämnar inte ut exakt resplan, men jag kan säga att han kommer nästa vecka och firar sin födelsedag här i Sverige. Han firar tillsammans med familjen privat, säger Margareta Thorgren.

Annons

Johan T Lindwall: ”Vi har alla hoppats”

Att Chris väljer att ha sitt stora kalas i Sverige är något som är väldigt glädjande för kungafamiljen. Det är också ett kvitto på att han nu på allvar gjort sig redo för att lämna det amerikanska livet bakom sig.

– Det här är otroligt glädjande! Vi har alla hoppats på att han skulle välja att ha sitt kalas i Sverige. Ett väldigt roligt besked så här tätt inpå midsommar, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore
Snart är Chris tillbaka vid prinsessan Madeleines sida.Shutterstock

Foto: TT

Annons