Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Dam avslöjar: Kronprinsessan Victoria bjuder familjen på lyxig höstlovsresa

24 okt, 2023, 04:00 
Kronprinsessan Victoria på höstlovet

Kronprinsessan Victoria och familjen reser på en lyxsemester under höstlovet, kan Svensk Dam avslöja.

Annons

Nu vankas det höstlov! Hundratusentals barnfamiljer landet runt förbereder sig efter underbara dagar tillsammans. Föräldrar har tagit ledigt, packat väskorna, köpt resor för att kunna utnyttja ledigheten på bästa vis.

Vårt kära kronprinsesspar är inget undantag. Svensk Dam kan avslöja att kronprinsessan Victoria och prins Daniel planerar att åka utomlands på höstlovet, självfallet tillsammans med prinsessan Estelle och prins Oscar.

Estelles magiska klänning får alla att tappa andan – strålar med Victoria och Daniel!Brand logo
Estelles magiska klänning får alla att tappa andan – strålar med Victoria och Daniel!

Kronprinsessan Victoria lämnar landet på höstlovet

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle och prins Oscar
Kronprinsessan Victoria har underbara planer för familjen!

Victoria har rensat i sitt schema för att kunna fokusera fullt ut på familjen. Mellan 25 oktober och 7 november har hon inga uppdrag – vilket inte är en slump. Victorias semester sammanfaller med höstlovet i Stockholmsskolorna, för att kvartetten i Haga ska kunna resa ihop utan att Estelle och Oscar missar några skoldagar.

Annons

Tidigare var man lite mer fria, eftersom Oscar var för liten för att gå i skolan. Nu har han likt syster Estelle tidigare börjat på Campus Manilla – och både Victoria och Daniel är måna om att barnen inte ska missa skoltid i onödan.

Kronprinsessan Victorias lyxliv: "Fantastiska stränder"

I fjol tog Victoria med sig familjen till Brasilien. Hon och Daniel har en villa i Bahia, en paradisort känd för sina grönskande palmer och vita stränder.

– Det är verkligen en unik plats med fantastiska stränder och ett sällan skådat tropiskt klimat. Här lever verkligen kronprinsessfamiljen i ett rejält lyxparadis som skyddas av beväpnade vakter, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall om paradistillvaron i Bahia.

Rios underbara äventyr med Victoria – stjäl showenBrand logo
Rios underbara äventyr med Victoria – stjäl showen

I fjol for även kungen och drottning Silvia över till Brasilien i samma vända. Frågan är om kungaparet – som också har ovanligt många lediga dagar framöver – väljer att återigen göra Victoria och Daniel sällskap i Sydamerika.

Det var utrikeskorrespondenten Henrik Brandao Jönsson som avslöjade att kronprinsessparet äger en av de omsusade lyxvillorna på Bahia. Detta bekräftades även av Juliana Ghiotto, byggprojektets platschef.

Annons