Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Dams specialtidning om Diana och Charles – 40 år sedan sagobröllopet

26 jun, 2021, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-6152543?imageId=6152543&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ellen Myrgård Lindén
Köp Svensk Dams specialtidning Diana och Charles – 40 år sedan sagobröllopet

Brudklänningen alla minns och äktenskapet som bar på många hemligheter. Missa inte Svensk Dams specialtidning om Diana och Charles – 40 år sedan sagobröllopet. Den perfekta sommarläsningen!

Annons
Prinsessan Dianas sista dygn i livet – minut för minutBrand logo
Prinsessan Dianas sista dygn i livet – minut för minut

I sommar är det 40 år sedan sagobröllopet mellan den inbitne ungkarlen prins Charles och den blyga engelska rosen Lady Diana Spencer. En hel värld fängslades av parets kärlekssaga och än idag fascinerar deras historia. Och det är en historia som verkligen innehåller allt. Charles och Dianas liv tillsammans var som en såpopera med det brittiska kungahuset och aristokratin som kuliss. Deras relation omfattade både himmel och helvete, den största lyckan och den djupaste sorgen.

Missa inte Svensk Dams unika specialutgåva om Diana och Charles – 40 år sedan sagobröllopet!

I vårt unika specialmagasin (reklamlänk) berättar vi nu allt om detta ikoniska par. Hur deras liv såg ut innan de möttes. Lyckan över sönerna William och Harry. Intrigerna, otroheterna och den uppslitande skilsmässan. Och allt det som hände sedan – prinsessans ofattbart tragiska olycka och död, Charles nya liv med Camilla och Williams och Harrys liv med de fruar och barn som Diana aldrig fick träffa.

Foto: TT

Annons