Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning är nominerad till Årets Tidskrift

17 okt, 2013, 10:19 
Annons
Karin-omslag
Karin

Nu måste vi få skryta lite! Svensk Damtidning är nominerad till Årets Tidskrift av vår branchorganisation Sveriges Tidskrifter.

Detta är det finaste och mest prestigefyllda priset som delas ut under Tidsskriftsdagen/Tidskriftsgalan 14 november, således tidningarnas motsvarighet till Oscarsgalan!

Övriga tidningar som är nominerade i vår kategori är: tidningen Fokus och Vi Läser.

Annons

Svensk Damtidning är nominerad

Nomineringen lyder:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Juryns motivering: Utmanare söker (s)ig likt flugor till denna sedelpress, men utan framgång. Att skvallra med stil är en konst som inte lämpar sig för dagsländor. Vi gillar mixen och tonen. Vimmelfotografen som kan se skillnad på adel och dokusåpaclowner.

Inredningsreportagen från Rivieran och personporträtten med erfarna programledare är lika välgjorda som senaste kunganytt.

Svensk Damtidning är en ståndaktig madam som vet att gammal är äldst. Att göra 80 snygga fullmatade sidor varje vecka år ut och år in, det finns bara ett ord för juryn – respekt!

medalj

Foto: Charles Hammarsten

Annons