Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning avslöjar! Då får Estelle träffa sina stora idoler

13 jul, 2017, 08:05 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
En stor dag - både för mor och dotter.
Annons

Victoriadagen står för dörren och redan nu pågår folkfesten på Öland. Men det är inte bara Victorias 40-årsdag som är helgens stora happening. Nej, åtminstone inte för en viss liten femåring. Prinsessan Estelle längtar istället till sin sommar-ö för att hon där kommer att få träffa sina stora idoler – Marcus och Martinus.

Den norska popduon kommer att uppträda för kungafamiljen på Borgholms IP och de kommer med största sannolikhet att sjunga lite extra för lillsessan på rad nummer ett. Tvillingarna är Norges, just nu, största musikexport och Victoriadagens arrangörer har därför räknat med ett extra stort publiktryck.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Estelle har flera anledningar att se fram emot sin mammas födelsedag.

Foto: IBL

Unikt tillfälle: Köp jubileumsarmband direkt från Svensk Damtidning

Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Det vackra armbandet från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och kommer också ges till henne som gåva på födelsedagen.

Armbandet, som har fem berlocker och är guldpläterat, finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter.

Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Annons