Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victoria och Daniels inflyttningsfest i nya huset – hela kungafamiljen samlade på midsommar

23 jun, 2024, 16:25 
Alex Hartelius
Vendela Lönnqvist
TT
Svensk Damtidning kan nu avslöja att hela kungafamiljen var samlad under midsommar.
Annons

Vilken fantastisk midsommar kungligheterna verkade ha!

Kärleksögonblicket mellan kungen & Silvia • Avslöjar: Chris hemliga 50-årsfest! • Här gör Julian, 3, kunglig debut – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kärleksögonblicket mellan kungen & Silvia • Avslöjar: Chris hemliga 50-årsfest! • Här gör Julian, 3, kunglig debut – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Prinsessan Madeleines somriga hälsning

Solen strålade och kransarna satt på huvudet på prinsessan Madeleine och hennes två döttrar, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne.

Se bara den underbara midsommarhälsningen från den gulliga familjen:

Så firade kungafamiljen midsommar

Under den härliga högtiden var kungligheterna lite extra bjussiga. Både kungen och drottningen skickade även dem en hälsning dagen till ära.

"Glad midsommar! 🍓☀️🇸🇪" går det att läsa under den fina bilden på kungaparet, med Silvia klädd i folkdräkt.

Annons

Firade i Daniel och Victorias nya hus

Det har länge varit ett mysterium var kungafamiljen firade midsommar. Men nu kan Svensk Damtidning avslöja att hela familjen, förutom Chris O'Neill, var samlade tillsammans hemma hos kronprinsessan Victoria och prins Daniels nya hus ute i Stockholms skärgård.

Det hela blev också som en slags inflyttningsfest. Madeleine har ju av naturliga orsaker ännu inte varit i det nya huset, eftersom hon levt sitt liv i Florida fram till nu.

Det nya huset är också beläget i ett kändistätt område. Bland annat har Victoria och Daniel H&M-familjen som grannar. Inte illa!

Victoria och Daniels nya hus – i Stockholms skärgård

För två år sedan påbörjades bygget av en ny semesterbostad ute på idylliska Fågelbrolandet i Värmdö kommun.

Det är oklart hur mycket pengar kronprinsessparet pumpat in i projektet, men på sajten Booli är fastigheten idag värderad till 29 miljoner miljoner kronor – men det var innan Victorias och Daniels planer.

Annons

På tomten har det tidigare stått ett fritidshus från 1930-talet, men det är nu rivet och byggnationen av nya hus, en huvudbyggnad samt tre ytterligare tre byggnader, pågår för fullt.

Så blir livet för kronprinsessfamiljen i nya semesterbostaden

Det saknas verkligen inte yta på den 16 386 kvadratmeter stora tomten, som dessutom kommer att innehålla en pool och ramas in av ett två och ett halvt meter högt plank och en mur.

Det nya semesterparadiset nyttjas av kronprinsessfamiljen vid helger och lov – med en pangstart på sommaren som var i helgen!

Fördelen är också att bostaden ligger i nära anslutning till Haga slott, vilket gör att familjen inte behöver resa så långt för att koppla av.

Svensk Damtidning avslöjar Victorias och Daniels beslut

Under sommaren och semestern kommer de att tillbringa tid både på Värmdö och Öland. Fördelen med Fågelbro är också att det ligger i Stockholmstrakten och kommer att nyttjas på vintern.

Annons

Artisten Susie Päivärinta, ena halvan av Lili & Susie, tror att kronprinsessfamiljen kommer att trivas alldeles ypperligt med sitt nya semesterboende.

– De gillar ju golf och att vara aktiva så jag tror att det blir ett jättebra ställe för dem, har hon tidigare sagt till till Svensk Damtidning.

– Personligen tycker jag att det är jättemysigt här men det blir lite för mycket folk på sommaren. Men många gillar ju att det är full fart på golfklubben och Victoria och Daniel har ju sjötomt så de kan välja om de vill vara sociala eller inte. Deras hus ligger ju jättefint, jag brukar gå förbi där de håller på och bygger när jag är ute med hunden.

Annons