Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning i Året med kungafamiljen

02 jan, 2013, 10:47 
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel berättade om familjelyckan i SVT:s Året med kungafamiljen. Ni missade väl inte att Svensk Damtidning var med i programmet!

Prinsessan Estelle charmade tv-tittarna i går från pulkan i ett vintervackert Hagaparken. Efter nio månader har kronprinsessan Victoria hunnit vänja sig vid mammarollen. Hon trivs!

– Jag har längtat efter att bli mamma länge. Det är en dröm som har gått i uppfyllelse, berättar kronprinsessan Victoria i SVT:s Året med kungafamiljen.

Annons

Lilla Estelle sitter i pulkan och plirar sött mot mamma. Hon har två tänder nu och kryper, enligt Victoria, som har många vaknätter bakom sig.

– Vi tampas med tänder. Nätterna är ju som de är. Det är fantastiskt vad man kan gå på lite sömn, säger hon.

Estelle kryper

Dagtid är det fullt upp nu när prinsessan Estelle inte sitter still längre. Hon kryper och fort går det. Hon går också med hjälp från föräldrarna.

– Estelle ser så stolt ut när man går med henne, intygar prins Daniel.

Svensk Damtidning – den kungliga veckotidningen – i rutan 

SVT besökte Svensk Damtidnings redaktion och chefredaktör Karin Lennmor berättade i Året med kungafamiljen om den kungliga bevakningen. Ni kan se det här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Marie Nyreröd/SVT, Året med Kungafamiljen, IBL.

Annons