Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning på Öland! Fira Victorias 40-årsdag med oss

03 jul, 2017, 08:00 
Ellen Myrgård Lindén
Vi vill fira den kungliga födelsedagen med er läsare!
Annons

Victoria fyller 40 år och Svensk Damtidning är på plats för födelsedagen. Nu har du möjlighet att träffa oss! Träffa chefredaktör Johan T Lindwall, shoppa exklusiva produkter och ta chansen att få ett eget omslag av Svensk Damtidning med dig själv eller kanske hela familjen!

Under tre dagar finns vi på plats i Societetsparken på Öland och på torget i Borgholm i samband med Victorialoppet. I Svensk Damtidnings tält kan du ta en kaffe och äta en kaka medan barnen pysslar och dekorerar en alldeles egen krona, handla unika produkter och fotografera dig till Svensk Damtidnings omslag.

Annons

Program

 13 och 14 juli:

Svensk Damtidning ställer upp tält i Societetsparken. Träffa Johan T Lindwall, shoppa unika produkter och ta en kaffe. Mellan klockan 11.00 till 16.00 är tältet öppet för dig som besökare.

15 juli:

Svensk Damtidning medverkar under Victorialoppet och finns på plats på torget. Kom och träffa oss där! Den 13 och 14 juli finns Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall på plats klockan 11.30, 12.30 och 14.30.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons