Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning på plats i Monaco för bröllopet

30 jun, 2011, 13:40 
Agneta Nisbeth
Annons

Ni kommer väl att följa oss här för det allra senaste om bröllopet mellan furst Albert och Charlene Wittstock – Margareta Heed och Åsa Bönnelyche. Här kommer deras allra första rapport.

Cypresserna står spetsiga som amors pilar kring platsen som för en helg ska bli kärlekens stad. I varje fönster hänger inte bara Monacos flagga utan även den färgglada Sydafrikanska.

Annons

I en ström landar svarta helikoptrar precis intill havskanten med bröllopsgäster som är redo att uppleva årets glammigaste bröllop. Nu är äntligen Svensk Damtidnings team på plats – festen kan börja!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: All Over Press

Svensk Damtidnings utsända i Monaco är våra två reportrar Margareta Heed och Åsa Bönnelyche. De kommer att skriva både för Svensk Damtidning och så för oss på webben. För bröllopet i Monaco blir en verklig megafest i dagarna tre.

Festligheterna startar redan torsdagen den 30 juni. Då Monaco-borna inbjuds till konsert. Sedan startar det åter på fredagseftermiddagen den 1 juli då Albert och Charlene kommer vigas borgerligt i palatsets tronrum klockan 17.00. Lördagen den 2 juli kommer sedan den kyrkliga vigseln att äga rum klockan 17.00 ute på palatsets borggård.

Annons