Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning på plats vid Karolinska Sjukhuset

23 feb, 2012, 02:52 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan och prins Daniel kom in till sjukhuset vid halv ett på natten, det bekräftar nu hovet för Svensk Damtidning.

Både vår fotograf Charles Hammarsten och reporter Johanna Lejon finns på plats vid Karolinska Sjukhuset och vi kommer att rapportera allt vi vet – här på svenskdam.se. För just nu befinner sig kronprinsessan Victoria på Karolinska sjukhuset för att föda sitt och prins Daniels barn. Vår reporter fick ett samtal med Bertil Ternert och Ulika Näsholm från hovet som också finns samlade tillsammans med pressen utanför huvudentrén.

– Vi kan berätta att kronprinsessan och prins Daniel kom in till Karolinska sjukhuset klockan 00.50, i en vanlig bil, följd av säpo, säger man till Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Johanna Lejon

Vi återkommer nu med en löpande rapportering från Karolinska sjukhusetAnnons