Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chefredaktör Karin Lennmor: Inte en elak kommentar om Sofia Hellqvist till…

02 jul, 2014, 12:02 
Agneta Nisbeth
Annons
karin-lennmor

Svensk Damtidnings chefredaktör Karin Lennmor: Inte en elak kommentar om Sofia Hellqvist till… 

Ett stort, omfamnade grattis till förlovningen, prins Carl Philip och Sofia! Vi på Svensk Damtidning är SÅ glada för er skull. Däremot märker jag i kommentatorsfälten här på hemsidan, att det finns de som inte är så glada. Det här stör mig så mycket, att jag som chefredaktör nu fattat ett viktigt beslut. I åratal har en klick läsare chikanerat, mobbat, förolämpat och trampat på prinsens blivande fru Sofia Hellqvist. En ung, smart kvinna som förhoppningsvis också blir vårt lands nya prinsessa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Inte ens nu, i en glad och lycklig stund som denna, kan nät-trollen hålla sig borta. Nu, alla kritiker till Sofia, är det slut med detta! Ni har fått hållas länge nog. Vi vet vad ni tycker och vi är trötta på era åsikter. Från och med idag kommer Svensk Damtidning att utesluta alla otrevliga och illasinnade kommentarer om Sofia Hellqvist. Gör er inte besvär att skriva mer. Det är viktigt för oss att ni ska kunna ventilera era åsikter på svenskdam.se, men det är ännu viktigare att säkerställa att våra kommentarsfält inte blir ett forum för mobbing. Vi på Svensk Damtidning har hållit tummarna för Carl Philip och Sofia från första början. Vi är glada å det blivande brudparets vägnar! Våra varmaste lyckönskningar!

Karin Lennmor

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Svensk Damtidning

sofia-carl-philip-ibl

Foto: IBL

 

 

Annons