Svensk Damtidnings chefredaktör om kungliga bebisar

Annons

karin-lennmor tv4

Svensk Damtidnings chefredaktör Karin Lennmor har pratat kungliga bebisar i TV4, ni kan se klippet här.

Även på Svensk Damtidnings redaktion var glädjen stor efter beskedet om att prinsessan Madeleine fått en dotter, vår chefredaktör Karin Lennmor fick prata om kungliga bebsiar i TV4. Och som vi tidigare berättat har även Svensk Damtidnings reporter Anna von Koch suttit med i Nyhetsmorgon och talat om push-presenter.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Svensk Damtidnings chefredaktör om kungliga bebisar”

  1. Pboo skriver: 24 februari, 2014

    Varför ständiga insinuationer, kritik, osanningar mot P Madeleine?! Så negativt o fult! P Madeleine har valt att arbeta med av sin mor startade Childhood, något hon varit involverad i sen unga år först i Sverige, sen i USA, det sistnämnda redan under sin förlovning med f.d. fästmannen. Att återkomma till att hon gjort ett aktivt val som om det vore något negativt känns inte seriöst. Likaså insinuationerna att P Madeleine inte vill o inte har representerat i större utsträckning, när sanningen är att hon under förra året representerade i USA samt i Sverige vid bl.a. nationaldagen, KP Victorias födelsedag, öppningen av riksdagen, Kungens 40-år på tronen, Drottningens 70-års firande (Chris var med) samt ytterligare tillfällen. Vad hon än gör så kritiseras hon – så tröttsamt!


  2. Sthlm skriver: 25 februari, 2014

    Intressant samtal och visst har Madeleine gjort ett aktivt val när hon har begärt utvandring från Sverige. Det är ytterst märkligt att hon har rätt att behålla sin HKH titel efter utvandringen. Vem som helst begriper väl att det har med snålhet att göra. Att fortsätta uppbära bidrag från svenska skattebetalare när man har valt bort Sverige för ett nytt land tycker jag är höjden av fräckhet. Hon kan väl deltaga i familjesammankomsterna utan att ha kvar HKH titeln, men visst då får hon såklart betala resorna själva.


Annons

Laddar