Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidnings Johanna Lejon rapporterar direkt från Island

18 jun, 2014, 13:56 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Victoria-3

Nu är kronprinsessparet på plats på Island – och dagen började med romantik!

Svensk Damtidnings Johanna Lejon finns på plats för att bevaka besöket, både i dag och i morgon. Det blev ett möte med ett upprymt kronprinspar:

– Väldigt mycket känslor, utbrast kronprinsessan.

Såg fram emot besöket

Dagen började strax före tio med ett besök hos presidentparet, där kronprinsessan höll ett kort tal om hur mycket hon såg fram emot besöket på Island. Därefter gick resan vidare mot Kultur- och konserthuset Harpan där kronprinsessan och Daniel överraskades med sång. En kör sjöng “I morgon är det bröllopskalas” och då musiken klingade ut hurrades det för paret – för att hylla att de i morgon varit gifta i fyra år. Victoria blev märkbart tagen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-12

– Åh vilken överraskning, sa hon och utbrast sedan:

– Väldigt mycket känslor.

Kraftstation

Efter besöket i Harpan väntade en lunch och därefter blir det besök på en kraftstation och en protesfabrik innan man återigen åker ut till presidentens bostad, Bessastadir, för en middag.

Av Johanna Lejon

Foto: Johanna Lejon

 

 

Annons