Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidnings läsare erfar – Meghan får en flicka

07 mar, 2019, 08:00 
Annie-Li Eriksson
Meghan och Harry väntar barn.
I april får prins Harry och hertiginna Meghan sitt första barn. Och enligt Svensk Damtidnings läsare så är det en liten tjej vi väntar på!
Annons

Nu är det inte långt kvar förrän prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis får sin första kungliga kusin! Meghans mage växer för varje dag och enligt brittiska hovet är barnet beräknat att komma i april. Världen väntar spänt på vad det kommer att bli – en flicka eller en pojke?

På Svensk Damtidnings instagram har ni läsare kunnat gissa vilket kön barnet kommer att ha, och de flesta har röstat på att det kommer är en liten prinsessa!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kommer Harry och Meghan få en flicka eller pojke?

59 procent tror att det blir en flicka medan 41 procent tror att det blir en pojke. Prins Harry ska ha själv nämnt under flera tillfällen att han håller tummarna för en tjej. I filmklippet nedan ropar ett kungligt fan:

– I hope it’s a girl!

Varpå prins Harry svarar:

– So do I!

Och om det blir en tjej, är det flera som har tippat på namnen Victoria, Mary, Louise, Alexandra och Diana. Men enligt senaste uppgifter ska Meghan redan ha avslöjat barnets kön för sina närmaste väninnor. Skådespelarkollegan Abigail Spencer (känd från tv-serien Timeless) ska ha anlänt till Meghans babyshower med två paket inslagna i blått presentpapper. Därför skriver nu amerikansk press att det är en pojke som prinsparet väntar på.

Prins eller prinsessa?

Oavsett kön så kommer inte barnet få någon kunglig titel eftersom att den hamnar så långt ner i tronföljden. Istället blir troligtvis titeln Lady Mountbatten-Windsor om det blir en tjej och Earl of Dumbarton om det blir en kille.

Läs mer:

Foto: TT

Annons