Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidnings reporter på plats i kyrkan: "Victoria ser så lycklig ut"

14 jul, 2017, 10:41 
Stämningen är varm och högtidlig.
Annons

– Varmt välkomna till denna glädjefyllda tacksägelsegudtjänst! Med de orden inledde överhovpredikant Johan Dalman Victoria-ceremomin i Slottskyrkan. Svensk Damtidnings reporter Helena Wiklund är på plats i kyrkan och beskriver stämningen som varm och högtidlig.

– Victoria ser så lycklig ut!

Dessutom är alla barnen på plats och trots att Victoria gjorde några tappra försök att låta Oscar gå själv så ville han helst sitta i famnen. Det tyckte prinsessan Estelle var väldigt underhållande. Prins Alexander sysselsätter sig med att grabba tag i mamma Sofias gigantiska hatt och har alltså riktigt roligt på sitt livs första Te Deum!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Tack Gud för kronprinsessan Victoria. Tack för allt som hon betyder för vårt land. Ge henne kraft och tålamod i hennes ansvarsfulla uppdrag för Sverige. Men ge henne också tid för vila och återhämtning, sa överhovpredikant Johan Dalman medan övriga församling nickade instämmande.

Annons

 

Foto: IBL

Annons