Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nu har svenska Ida, 36, fått kungligt liv – gift sig med prinsen efter bara några månader!

23 feb, 2024, 12:00 
Ida Asuen
Svenska Ida Asuen har gift sig med en prins och lever i dag ett liv kantat av lyx, i alla fall en del av tiden...
Annons
Här är Europas alla kungahus!Brand logo
Här är Europas alla kungahus!

Över en natt förändrades Ida Asuens, 36, liv drastiskt. Från att varit en vanlig kvinna från Västra Frölunda till gift med en prins!

I mars 2022 träffade hon nigerianska Regan Osamuyi Asuen. Sedan gick det undan – i dag är de gifta och när Ida är i Nigeria behandlas hon som en kunglighet.

– Det är massa folk som springer och passar upp på mig, det känns väldigt konstigt, säger Ida till Expressen.

Ida om nya livet med prinsen

Ida är en av deltagarna i årets upplaga av Älskar, älskar inte där vi får följa svenskar som hittat kärleken utomlands.

Och i hennes fall är det alltså också en kunglig historia. Dock är Regan inte prins i den bemärkelsen som vi tänker i Sverige.

– Det är inte prins som prins Carl Philip. Jag skulle mer likna det vid att någon är av adlig börd här, säger Ida och berättar att Regans pappa var utvald att göra uppgifter i det nigerianska kungahuset.

Annons

När Ida nu är i Nigeria har hon pool, vakter och en privatchaufför. En tillvaro som 36-åringen först hade svårt att finna sig i. Snart märkte hon dock att de anställda kunde ta illa upp när hon försökte göra saker själv, så i dag har hon accepterat sitt nya liv.

– Det har hänt flera gånger att hans assistent har sagt att "nej, nu gör jag det här. Släpp kassen", för han menar att det är det han är till för, säger hon till Expressen.

Så träffade Ida sin prins

Ida och Regan träffades när den förstnämnda var på besök i Nigeria och prinsen fick syn på 36-åringen från sin bil.

Han bad sin assistent gå fram till henne för att be om ett samtal. Ida föll för hans pondus och charm. Resten är, som man säger, historia.

Som Ida säger, "vi har suttit ihop sedan vi träffades nästan". Man får bara gratulera till kärleken – och det nya livet kantat av lyx!

Foto: Discovery+Annons