Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska prinsar på samma läktare som prins William och Kate

01 aug, 2012, 13:33 
Agneta Nisbeth
Annons

De svenska prinsarna Carl Philip och Daniel satt under gårdagen på samma läktare som de brittiska kungligheterna. Undrar om de snackade med varandra?

Under gårdagen kunde man – som vi tidigare berättat om – se både prins Daniel och prins Carl Philip på samma hästtävling som prins William och hans Kate, samt prinsessorna Eugenie och Beatrice. Det vill säga under fältritten där både Zara Phillips och svenska Sara Algotsson Ostholt vann var sin medalj. Undrar om Carl Philip och William pratade med varandra och i så fall om vad?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

På en helt annan bild i onsdagens Expressen ser man tydligt hur prins William och prins Harry bara passerar en meter förbi Daniel och Carl Philip, utan så mycket som en hälsning. Vi gissar på att de brittiska prinsarna helt enkelt inte kände igen svenskarna. Något de säkert gjort om kronprinsessan Victoria varit med…

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons