Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska prinsessan förd akut till sjukhus – efter svår olycka

01 jul, 2020, 14:00 
AvEmma Sanderberg
En cykeltur i den Malaysiska staden Kota Bharu kunde ha slutat riktigt illa för den svenska kronprinsessan Sofie Louise. Efter ett rejält fall fick hon föras akut till sjukhus.
Annons

Malaysias svenska kronprinsessa Sofie Louise, 34, har råkat ut för en cykelolycka och berättar själv om olyckan på Instagram.

”Häromdagen cyklade jag till Starbucks för att handla åt min make och mig. Olyckligt nog föll jag av cykeln”, skriver hon.

Prinsessan fördes akut till sjukhuset i Kota Bharu, Malaysia, där kronprinsparet bor. I inlägget på Instagram fortsätter hon med att tacka personalen på sjukhuset för deras goda omvårdnad:

”Jag skulle vilja säga ett stort tack till läkarna, sjukvårdarna och personalen på RPZ sjukhuset, och också de anställda på palatset för deras goda omvårdnad och stöd”.

Sofie Louise fick en fraktur i armen

Sofie Louise berättar att hon fick en fraktur i armen i samband med fallet men att hon mår bra i övrigt. “Jag känner mig tacksam över att jag bar cykelhjälm”, avslutar hon.

Sofie Louise av Malaysia firade ett år som gift med prins Tengku Muhammad Faiz Petra i april tidigare i år. Sofie Louise, som tidigare hette Johansson, chockade alla när hon lämnade Sverige för att bli Malaysias kronprinsessa. Paret träffades i London som Sofie Louise åkt till för att arbeta och prinsen för att studera.

Annons