Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska Sofie Louise blev prinsessa i Malaysia – nya bilden får folk att reagera

06 nov, 2023, 19:00 
Svenska Sofie Louise blev prinsessa i Malaysia. Nu delar hon en ny bild som får folket att reagera starkt.
Annons

Svenska Sofie Louise Johansson från östgötska Mantorp träffade sitt livs kärlek i London – och hennes liv vändes upp och ned. Mannen som fångade hennes hjärta var nämligen malaysiska kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra.

Nu publicerar den svenska prinsessan en bild från livet i Malaysias kungafamilj som får folket att reagera.

Haakon: Så sjuk är Mette-Marit • Hovet bekräftar – därför jobbar inte kungafamiljen • Madeleine skapar skriverier utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 44!Brand logo
Haakon: Så sjuk är Mette-Marit • Hovet bekräftar – därför jobbar inte kungafamiljen • Madeleine skapar skriverier utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 44!

Så blev svenska Sofie Louise prinsessa i Malaysia

Visst låter det som taget ur en saga, men Sofie Louises kärlekshistoria är faktiskt högst verklig.

Annons

När Sofie Louise var ung studerade hon barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet. Det var också just barn som lockade henne till London, där hon fick jobb som au pair. Av en lycklig slump befann sig också kronprinsen där, för studier.

Det slog gnistor, och 2019 bestämde de sig för att göra kärleken permanent och de gifte sig i Istana Balai Besar, i Kota Bharu.

Där och då blev Sofie Louise kronprinsessa och så sent som i somras välkomnade de sin förstfödda till världen: sonen Johan.

Ja, på bara några år har Sofie Louises liv förändrats totalt. Men trots hennes nya liv som kunglig ser hon till att återvända hem till Sverige då och då. Och visst är det tokigt, att hon här flyger nästan helt under radarn.

Svenska prinsessan Sofie Louise i folkdräkt
Sofie Louise värnar om sitt svenska arv.
Annons

Prinsessan Sofie Louises nya bild väcker reaktioner

Det är tydligt att Sofie Louises ovanliga öde engagerar. På Instagram har hon i skrivande stund över 126 tusen följare, och det är både nyfikna svenskar och folk från Malaysia som vill följa sin kronprinsessas vardag. För visst är hon bjussig med bilder!

Nu laddar hon upp en ny bild med sin make, och lilla bebisen Johan. Och om det är något följarna älskar att se, är det lill-prinsen!

Kommentarsfältet fylls av reaktioner, och många svenskar uttrycker hur gullig nytillskottet är:

"Vad stor den lilla killen blivit."

"Vilken blick av den lille prinsen"

"Söt pojke"

Foto: Instagram

Annons